DESPRE NOI

"Ne concentrăm pe menținerea unui standard ridicat de soluții Web, rămânând mereu la curent cu tehnologiile inovatoare și strategiile de marketing adaptate evoluției de piață."

Viorica, fondatoarea Inosoft, a identificat o nișă în continuă dezvoltare în domeniul IT. In vara anului trecut, a realizat că-și poate exploata experiența managerială și profesională de peste 7 ani la cârmuirea Inosoft, inovând prin perspectiva sa fresh și patosul caracteristic.

Viziunea ei pentru Inosoft este aceea de a oferi servicii complete și soluții integrate în sfera IT, dedicate atât pieței românești, cât și celei internaționale. Direcția de dezvoltare este axată pe îmbunătățirea competențelor profesionale ale echipei de lucru cât și pe un control riguros al calității.

Misiunea Inosoft este aceea de a fi dedicată pe termen lung partenerilor și clienților, principalul scop fiind oferirea de servicii impecabile din punct de vedere al calitatii acestora și al relației cu companiile partenere.

INOSOFT nu este un produs singular, cu un serviciu cookie-cutter, de sine stătător. Inosoft este o multitudine:

  • Concept: Pentru orice problemă a ta, noi oferim o serie de sugestii.
  • Design: Știm ce impact poate avea grafica unui site bun. Îmbunătățirea imaginii site-ului tău este scopul nostru.
  • Testing: Înainte de orice prezentare a unui produs/serviciu, insistăm pe o testare riguroasă.
  • Dezvoltare: Ajutăm clienții cu servicii de consultanță marketing și promovare SEO.

Inosoft reprezintă o companie tânără, entuziasmată și plină de idei pentru conturarea brandului tău în sfera online.

Fie că vă doriți un design responsive sau o aplicație pe mobil care să îmbunătățească prezența brandului tău în World Wide Web, noi vă punem la dispoziție echipa Inosoft, cu o experiență solidă în implementarea de proiecte complexe pentru clienți globali.

Dezvoltăm aplicații web, desktop și mobile, site-uri de impact care se concentrează pe experiența utilizatorului, pe portalurile online personalizate și pe soluțiile de comerț electronic.

Pe scurt, ne axăm pe „dezanonimare”, oferind soluții web pentru o experiență online care să-ți garanteze succesul pe viitor.

Asistenta

Activitati de scriere, modificare, testare si asistenta privind produsele software (editare programe)

Proiectare

Proiectarea structurii si continutului si/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea si implementa sisteme si aplicatii software si baze de date.

Adaptare

Adaptarea software-ului potrivit cerintelor specifice ale clientului, ce implica modificarea si configurarea unei aplicatii existente.

Satisfacerea clientilor

Activitati de scriere scrierea de programe urmand indicatiile utilizatorilor ( editare programe orientate pe client)

Contact

Ne angajăm să satisfacem așteptările clienților noștri și să oferim un standard ridicat IT/WEB Services