• Logan Hart
  "Ii recomand cu drag! Inosoft e o firmă fresh, inovativă, cu o etichetă de comunicare excelentă. Mi-au demonstrat profesionalism de fiecare dată când au livrat proiectele la timp, și întotdeauna au cerut feedback pentru a-și perfecționa munca."
  Logan Hart
 • Emanuela Tărcat
  "Echipa Inosoft s-a ocupat de dezvoltarea și implementarea brandului meu de organizare evenimente. Orice frântură de feedback a fost luată in considerare, iar rezultatul final este mai mult decât mulțumitor. Mi-au dovedit un nivel înalt de competențe IT și o comunicare impecabilă. Cu drag mă voi întoarce să colaborez cu ei oricând voi avea nevoie."
  Emanuela Tărcat
 • Cătălin
  "Mi-a făcut plăcere să lucrez cu echipa voastră! Am început acest proiect fără o idee clară pentru identitatea brandului, iar Inosoft m-a ajutat să stabilesc partea vizuală a afacerii mele. N-aș fi putut cere mai mult de la rezultatul final. Bravo pentru munca depusă și angajamentul vostru."
  Cătălin

De ce sa alegi INOSOFT?


Motto-ul nostru este ”Keep things moving”. Considerăm că într-o industrie dinamică, trebuie să rămânem mereu dedicați, deschiși noutăților și gata să oferim servicii fresh clientului nostru.

Ne-am definit un ”work ethic” care pune calitatea serviciilor noastre și satisfacția clientului mai presus de orice.

Inca din primul an de activitate, am acumulat experiență la nivel global pe care am valorificat-o învățând constant din interacțiunile cu clienții.

Suntem convinși că rețeta succesului unui business în zilele noastre este prezența online. Echipa noastră este dedicată revoluției generației IT și contribuie la aceasta prin soluțiile software pe care le oferă.


Servicii

Despre noi


Inosoft reprezintă o companie tânără, entuziasmată și plină de idei pentru conturarea brandului tău în sfera online.

Fie că vă doriți un design responsive sau o aplicație pe mobil care să îmbunătățească prezența brandului tău în World Wide Web, noi vă punem la dispoziție echipa Inosoft, cu o experiență solidă în implementarea de proiecte complexe pentru clienți globali.

Dezvoltăm aplicații web, desktop și mobile, site-uri de impact care se concentrează pe experiența utilizatorului, pe portalurile online personalizate și pe soluțiile de comerț electronic.

Pe scurt, ne axăm pe „dezanonimare”, oferind soluții software pentru o experiență online care să-ți garanteze succesul pe viitor.


Despre noi

Incearcă chatul nostru pentru orice nelămurire, sau dacă pur și simplu ești interesat de o colaborare.

Explică-ne solicitarea ta iar noi îți vom răspunde cât mai prompt cu putință. Fie că este vorba despre consultanță vis-a-vis de strategia ta de marketing sau despre soluții de ”debugging”, noi suntem gata să te ajutăm oricând.

Contact

Ne angajăm să satisfacem așteptările clienților noștri și să oferim un standard ridicat IT/WEB Services